Search

Засідання педагогічної ради коледжу

Засідання педагогічної ради коледжу

    23 травня 2019 року відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу. Розпочинаючи засідання педагогічної ради директор коледжу Глова В.С. розповів про участь в традиційній нараді з керівництвом Національного університету біоресурсів і природокористування України за участю директорів відокремлених підрозділів, що відбулася 22 травня 2019р. Зокрема, йшлося про особливості вступної кампанії та проведення екзаменаційних сесій, про проведення виборів ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України, що відбудуться 4 червня та участь коледжу у святкуваннях 121-ї річниці з дня заснування  НУБіП України - 31 травня.

    Далі робота продовжилася за порядком денним. Про заходи по реалізації рішення Вченої ради НУБіП України від 20.04.2019р. виступив директор коледжу Глова В.С.

    Відповідальний секретар приймальної комісії Галайдіда О.В. підвела підсумки про стан виконання заходів по організації проведення профорієнтаційної роботи та залучення абітурієнтів до вступу на навчання у 2019 році.

    Директором коледжу В.С.Гловою було наголошено на активізацію роботи педагогічного колективу по забезпеченню прийому на навчання у 2019 році відповідно до державного замовлення та ліцензійних обсягів.

    Про стан успішності студентів випускних груп з професійних дисциплін доповіли завідуючі відділень Андрусик Р.В. та Стрільчук Л.В. Було наголошено на те, що викладачі та куратори випускних груп провели організаційну роботу з студентами випускних груп, які мають пропуски навчальних занять, невідпрацьовані теоретичні чи практичні заняття та не здали передбачені робочими навчальними програмами з дисциплін індивідуальні роботи та завдання для усунення вказаних недоліків у виконанні студентами випускних груп індивідуальних навчальних планів. А також рекомендували на включення до числа претендентів на отримання дипломів з відзнакою студентів коледжу.

    Завідувач економічним відділенням Стрільчук Л.В. доповіла про підготовку навчально-методичної документації для проведення державних комплексних іспитів студентів випускних груп.

    Директор коледжу В.С.Глова звернув увагу на організацію інструктивно-консультаційних занять із студентами випускних груп з питань оформлення документів та працевлаштування після закінчення навчання та детального інформування про порядок вступу в НУБіП України.

    З науково-навчальним повідомленням про актуалізацію і значення розробки проектів виступила викладач економічних дисциплін Киверига О.Ю.

    З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення.

Левицька І.В.

: