Search

Твій вибір – твоя дорога, НУБіП – твоя перемога!

Твій вибір – твоя дорога, НУБіП – твоя перемога!

     Вибір професії для кожної молодої людини – це вибір подальшого шляху навчання і праці, свого місця в житті.

    Профорієнтація є одним із видів допомоги людині в усвідомленні своїх цілей, потреб, цінностей, самовизначенні. Головним завданням даної роботи є надання випускникам практичних порад і рекомендацій з особистісного розвитку і успішного вибору професійного шляху від фахівців. Саме тому, до нашого навчального закладу завітав колишній випускник коледжу, а теперішній завідувач кафедри педагогіки Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор педагогічних наук, доцент Сопівник Руслан Васильович.

    Мета зустрічі з молоддю – допомогти майбутнім випускникам у повній мірі реалізувати свої можливості і здібності, зорієнтувати їх у виборі професії і розповісти студентам про університет і спеціальності, що є в університеті і зокрема, на гуманітарно-педагогічному факультеті.

    В ході спілкування зі студентами Руслан Васильович представив керівний склад факультету та завідувачів кафедр, розповів про спеціальності за якими здійснюється підготовка фахівців, навів переваги навчання в НУБіП України, зокрема: безкоштовне закордонне стажування та освіта, подвійні дипломи, належні умови для всебічного гармонійного і творчого розвитку, значний обсяг державного замовлення, можливості продовження навчання в магістратурі та аспірантурі, потужна матеріально-технічна база університету, належне кадрове та навчально-методичне забезпечення інше. 

    Також було відзначено, що НУБіП України має досить зручне розташування та розвинуту інфраструктуру.

    Випускникам надана якнайповніша інформація про гуманітарно-педагогічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України – про професії, умови вступу, студентський побут та дозвілля, а також можливість кожному абітурієнту особисто відчути атмосферу, яка панує в університеті, та на власні очі переконатись у правильності вибору навчального закладу та майбутнього фаху.

Левицька І.В.

: