Search

Участь у святкуванні 121-річчя НУБіП України

Участь у святкуванні 121-річчя НУБіП України

    31 травня Національний університет біоресурсів і природокористування України відзначив своє 121-річчя. Кожен факультет, ННІ, відокремлений підрозділ традиційно на стадіоні університету демонстрував свої досягнення та здобутки.

    На святковому дійстві перебувала і делегація викладачів та студентів ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого». Гостями свята було оглянуто виставку експозицій коледжу: науково-дослідної, методичної, виховної діяльності, виробів декоративно-прикладного характеру. Відвідувачі святкового намету високо оцінили роботи народного майстра з писанкарства, працівника коледжу Боднара І.Р., а це понад 50 виробів з паперопластики, писанкарства, макраме, орігаме та ін. Працівників та студентів НУБіП України приємно вразила виставка українських народних костюмів та сорочок, які представили студенти академічних груп коледжу.

    Родзинкою свята став виступ гурту «Браво», які привітали ректорат в особі Станіслава Ніколаєнка з днем народження університету. Музичні вітання наших студентів лунали для широкого загалу глядачів, які зібралися біля намету коледжу та делегацій, в тому числі і зарубіжних. Оцінили музичні таланти гурту «Браво» і наші земляки, які працюють в НУБіП (народна артистка України, доцент кафедри культурології Наталія Шелепницька та заслужений артист України, доцент кафедри культурології Роман Рудий). Відвідувачам коледжівського намету було запропоновано скуштувати смачних рогаликів, коровай та продегустувати заліщицькі вина наших викладачів – виноробів.

    Незабутнє враження справили на нашу делегацію кінні прогулянки територією університету, відвідування ботанічного саду НУБіП України, презентація військово-патріотичного блоку свята. Ну, і звичайно, приготування у казані козацької картоплі.

    Цитуючи слова в.о. ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка можна сказати: «Університет має тверду стратегію розвитку - програму «Голосіївська ініціатива 2020», де однією з цілей є входження НУБіП України у п'ятірку вишів країни і цього року ми наблизилися до її реалізації впритул".

Книш І.Я., заступник директора з виховної роботи

: