Search

Чергові успіхи студентів!

Чергові успіхи студентів

    Студенти 2-го курсу Льорчак Анатолій та Вовчанська Анастасія за підсумками обласного етапу стали переможцями у Всеукраїнській краєзнавчій акції «Українська революція: 100 років надії і боротьби» на період з 2018 по 2021 року.

    Метою акції «Українська революція: 100 років надії і боротьби» є громадянське виховання дітей та молоді на засадах історичної правди про боротьбу українського народу за державну незалежність.

    Анатолій Льорчак, студент 21 групи спеціальності «Комп'ютерна інженерія», здобув перемогу за роботу «Національне піднесення у Заліщиках у 1918-1919 роках», науковий керівник викладач історії Петрів Галина Василівна.

    Анастасія Вовчанська, студентка 24-Ф групи спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», здобула перемогу за роботу «Жителі Заліщанщини в боротьбі за українську державність в лавах УСС та УГА», науковий керівник викладач історії Сопилюк Михайло Васильович.

    Наших переможців Грамотами Управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації нагородив завідувач науково-краєзнавчим відділом Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Фалінський Михайло Васильович.

    Вітаючи переможців та їх керівників, бажаємо творчої наснаги, віри в свої сили, що студентська молодь коледжу є активною в різних сторонах людської діяльності.

Левицька І.В.

: