Search

Літня екзаменаційна сесія у коледжі!

Літня екзаменаційна сесія у коледжі!

     Навчальний рік закінчується, і логічним завершенням його  є проведення літньої екзаменаційної сесії,  адже сесія – це період підбиття підсумків навчальної роботи кожного студента. Саме цей період вважається найскладнішим в житті студентів.

    Згідно графіку навчального процесу у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» триває літня екзаменаційна сесія 2018-2019 навчального року у студентів стаціонарної форми навчання економічного та технологічного відділень, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівним «Молодший спеціаліст».

    Для студентів семестрові заліки та екзамени – це важлива форма підсумкового контролю засвоєння ними теоретичного та практичного матеріалу з окремої навчальної дисципліни за семестр, що проводиться як контрольний захід.

    Успішне складання сесії буде свідченням не лише рівня якості навчальних досягнень майбутніх фахівців, але й впливатиме на академічний рейтинг студента, що враховується при визначенні кандидатур для призначення стипендії.

    Для всіх учасників цього відповідального етапу освітнього процесу важливе чітке дотримання і виконання порядку і правил складання студентами семестрових екзаменів та заліків, що регламентується відповідно до вимог «Положення про організацію освітнього процесу у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого», затвердженого наказом директора №32-ОД від 23.03.2018р. 

    Для забезпечення об'єктивності та дотримання принципів академічної доброчесності під час складання літньої сесії студенти коледжу можуть звертатись до поштової скриньки студентської довіри  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , яка постійно функціонує на офіційному сайті коледжу.

    Бажаємо всім студентам успіхів та гарних результатів!

Левицька І.В.

: