Search

Студенти та викладачі коледжу учасники IV Міжнародного Форуму аграрних інновацій «Нове зернятко» – Настасів – 2019

Студенти та викладачі коледжу учасники

IV Міжнародного Форуму аграрних інновацій

«Нове зернятко» – Настасів – 2019

    Делегація коледжу в складі – директора коледжу Глови В.С., завідувача навчально-виробничого господарства Романовича Я.В., завідувача технологічним відділенням Андрусика Р.В., викладачів Гагалюка В.В., Перит В.В., Фреяк Г.Б., Зубика І.М. та студентів 11АК, 12, 14, 15, 22 груп прийняли участь в IV Міжнародному Форумі аграрних інновацій «Нове зернятко» - Настасів – 2019, який проходив 20-21 червня 2019 року в селі Настасів Тернопільського району Тернопільської області. Організатором даного заходу була компанія «Агропродсервіс», де серед його учасників були компанії-партнери, виробники та дистриб'ютори засобів захисту рослин, добрив та насіння, фермери, приватні підприємці та викладачі й студенти  агроколеджу.

    Присутні ознайомились з новинками сільськогосподарської техніки в полі, системами захисту, системами живлення, оглянули ділянки з зернових, зернобобових та технічних культур, яблуневий сад, насіннєвий і соєвий заводи, мали можливість поспілкуватися та обмінятися досвідом.

    Отримані знання та буклети фірм дадуть викладачам можливість підвищити ефективність викладання своїх предметів, а студентам іти в ногу з часом та новими технологіями.

Левицька І.В.

: