Search

Фахові вступні випробування на Міжкафедральну лабораторію НУБіП України

Фахові вступні випробування на

Міжкафедральну навчальну лабораторію НУБіП України

     28 липня поточного року успішно склали фахові випробування вступники на ОКР «Бакалавр» в Міжкафедральну навчальну лабораторію НУБіП України на базі ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого». На спеціальність «Агрономія» фахове випробування склали 25 вступників, а на спеціальність «Облік і оподаткування» - 21.

    Складання вступних випробувань відбувались за участю представників приймальної комісії Національного університету біоресурсів і природокористування України: кандидата с/г наук, доцента кафедри землеробства Карпенко Олени Юріївни, кандидата с/г наук, заступника декана агробіологічного факультету Завгороднього Володимира Миколайовича, кандидата економічних наук, доцента кафедри обліку та оподаткування Ганяйло Оксани Миколаївни, які організували дотримання порядку та правил здачі іспитів абітурієнтами.

       Абітурієнти показали свої знання, сумління, витримку та велике бажання відкрити двері у цікаве, перспективне, повне всілякими можливостями  життя.

       Все попереду, і сесії, і екзамени, і заліки. То ж успіхів вам, майбутні студенти, уміння долати труднощі, перепони, бути наполегливим в отриманні нових знань!

Глова В.С., директор коледжу

: