Search

Вересневі зустрічі в бібліотеці

Вересневі зустрічі в бібліотеці

     Вже стало доброю традицією проводити у коледжі «Вересневі зустрічі в бібліотеці».Для студентів перших курсів проводяться заняття, де їх знайомлять зі структурою бібліотеки, її основними функціями і послугами, правилами користування фондами.

     Набувають навичок роботи з електронним довідковим апаратом, базами даних. Основна мета навчити студентів вести самостійний пошук інформації за традиційним бібліотечним каталогом та картотеками, а також за електронним каталогом і його різноманітними базами даних.

Студенти коледжу  під керівництвом викладача Сагайдак І.П.  ознайомлюються із

основними послугами та електронним каталогом бібліотеки коледжу 

    Завідувач бібліотекою Ємчук Н.В. провела бесіду на тему: «Бібліотека коледжу – центр освітнього, культурного і духовного виховання».

     Бібліотекар Джумага О.В. цікаво інформувала студентів про бібліотечно-бібліографічне обслуговування, ознайомила з відділами бібліотеки та книжковим фондом.

    Адміністратор бази даних Гнатяк Н.О. представила електронну бібліотеку та її використання, ознайомила з електронним каталогом та роботою сайту коледжу.

    Надіємося, що багато цікавого й корисного ще попереду, сподіваємося на плідну співпрацю як зі студентами, так і з педагогічним колективом.

Бібліотека коледжу

: