Search

Інструктивно-методична нарада

Відбулася інструктивно-методична нарада

    Сьогодні, 10 вересня 2019 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» відбулася інструктивно-методична нарада голів предметно-циклових комісій та викладачів коледжу, які атестуються в поточному навчальному році.

    Методист коледжу Слободян О.П. ознайомила присутніх із наказом про створення атестаційної комісії та наказом про проведення атестації педагогічних працівників у 2019-2020 навчальному році. Крім того, було представлено Типове положення про атестацію педагогічних працівників, основні вимоги щодо кваліфікаційних категорій та педагогічних звань та графік підготовки атестаційних матеріалів.

    Методистом коледжу були надані методичні рекомендації щодо підготовки педагогічних працівників до атестації.

Завдання атестації:

    Стимулювання підвищення кваліфікації педагогічних працівників шляхом оцінювання знань предмета (дисципліни), що викладається та напряму педагогічної діяльності, методики викладання та виховання.

    Атестація спрямована на оцінку досягнень педагогічного працівника у його діяльності, на заохочення його успіхів у справі освіти, виховання і розвитку студентів.

Принципи атестації:

  Атестація в коледжі грунтується на принципах демократизму, загальності, всебічності, систематичності, колегіальності, доступності та гласності, безперервної освіти і самовдосконалення.

    Атестаційна комісія коледжу дотримується таких напрямків роботи:

    Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

Левицька І.В.

: