Search

Студенти коледжу учасники польсько-українського обміну студентів

Студенти коледжу учасники польсько-українського обміну студентів

     12 вересня 2019р. відбулася настановча нарада адміністрації коледжу зі студентами, які приймають участь по обміну досвідом студентів у Спілку шкіл рільничих місто Намислів (Польща). Проект Ради польсько-українських молодіжних обмінів передбачає, що з 15 вересня 12 студентів та два викладачі коледжу візьмуть участь в проекті «Розуміємо і пізнаємо. Польські та українські маршрути ідентичності».

    В ході зустрічі висвітлено ряд важливих питань щодо підготовки та поїздки в Польщу. Зі студентами проведено інструктаж із техніки безпеки під час поїздки за кордон, ознайомлено з програмою перебування та обговорено організаційні моменти.

    Під час перебування у Спілці шкіл рільничих студенти матимуть змогу взяти участь у різних семінарах, дебатах, заняттях креативного проектування, присвячені зміцненню міжкультурного діалогу, шляхом формування відносин відкритості й взаєморозуміння серед молоді, а також ознайомляться із історією і культурою Польщі.

     Отож, представляємо учасників даного проекту:

    Перит Тетяна, студентка ІІ курсу, навчається за спеціальністю «Облік і оподаткування». Тетяна у вільний від навчання час захоплюється співом, танцями та вивченням іноземних мов. У навчанні надає перевагу точним наукам, таким як: математика та фізика.

    Льорчак Анатолій, студент ІІ курсу, навчається за спеціальністю «Комп'ютерна інженерія». Відмінник навчання, бере активну участь у художній самодіяльності коледжу, є учасником коледжівського гурту «Браво».

    Фрасуняк Тетяна, студентка ІІ курсу, опановує спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування». Окрім навчання багато часу приділяє спорту, зокрема: волейболу та легкій атлетиці. Захоплюється вивченням іноземних мов. Бере активну участь в художній самодіяльності коледжу.

    Федоряк Олександр, студент ІІ курсу, одержує спеціальність «Комп'ютерна інженерія». Серед захоплень гра на гітарі, гра у волейбол та читання цікавих книг. Крім того, багато часу приділяє новинкам програмного забезпечення.

    Рибалка Вікторія, студентка ІІ курсу, навчається за спеціальністю «Облік і оподаткування». Бере активну участь в танцювальній групі ансамблю пісні і танцю «Хлібодари», яка функціонує в нашому коледжі. Серед захоплень читання книг та малювання.

    Любінецький Владислав, студент ІІ курсу, одержує спеціальність «Комп'ютерна інженерія». Цікавиться складанням комп'ютерних програм, сучасними мультимедіями. Є активним учасником коледжівського гурту «Браво».

    Ткачик Ігор, студент ІІ курсу, опановує спеціальність «Комп'ютерна інженерія». Бере активну участь в громадському житті коледжу, проявляє себе вмінням декламувати вірші, надає перевагу активному відпочинку.

    Сидорчук Анастасія, студентка ІІ курсу, навчається за спеціальністю «Комп'ютерна інженерія». Анастасія очолює раду старостату в коледжі, проявляє активну участь в громадському житті навчального закладу. У вільний від навчання час захоплюється танцями.

    Костенюк Юрій, студент ІІ курсу, опановує спеціальність «Комп'ютерна інженерія». Бере активну участь у художній самодіяльності коледжу. У вільний від навчання час захоплюється співом та фотографіями, любить подорожувати.

    Участь в проекті «Розуміємо і пізнаємо. Польські та українські маршрути ідентичності» сприятиме обміну досвіду студентів, контактами та натхненням на власні ініціативи, розширить можливості особистісного розвитку, активізації співпраці між молоддю, ознайомленню із культурою сусідньої держави.

    Основні моменти перебування студентів в польсько-українському обміні будуть висвітлюватись на офіційному веб-сайті коледжу.

Левицька І.В.

: