Search

Засідання педагогічної ради коледжу

Засідання педагогічної ради коледжу

    19 вересня 2019 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу. На порядок денний виносились чотири основні питання, що стосувались організації та навчально-виховної роботи коледжу.

    Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. представив педагогічній раді коледжу для обговорення та затвердження плани роботи педагогічної ради та методичної ради коледжу.

    Завідувачі відділеннями Стрільчук Л.В. та Андрусик Р.В. ознайомили присутніх з планами роботи економічного та технологічного відділень на 2019-2020 н.р.

    Заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. запропонував для обговорення проект плану виховної роботи на 2019-2020 навчальний рік.

    Голови циклових комісій коледжу Глова Г.Р., Сагайдак І.П., Папушко М.Д., Сопівник Л.Й., Гірчак Ю.Л. представили для обговорення та затвердження плани роботи циклових комісій на 2019-2020 навчальний рік.

    Педагогічна рада коледжу затвердила плани роботи педагогічної ради, методичної ради, плани роботи відділень, план виховної роботи та список кращих студентів коледжу для розміщення фотографій на Дошку пошани.

    Методист коледжу Слободян О.П. доповіла про підготовку до атестації педагогічних працівників, які атестуватимуться у 2020 році, та ознайомила присутніх із планом спільних заходів з проведення атестації педагогічних працівників у 2019-2020 навчальному році.

    Заключним питанням засідання педагогічної ради коледжу став звіт директора коледжу Глови В.С. про участь в культурно-освітній поїздці та міжнародному семінарі «Північноєвропейський досвід у реалізації політики у сфері культури, освіти, охорони здоров'я у Польщі, Швеції, Норвегії та Данії», 10-18 серпня 2019 року.

    Заслухавши та обговоривши порядок денний, педагогічна рада коледжу прийняла відповідні рішення.

Левицька І.В.

: