Search

Приїзд польських друзів до коледжу

Приїзд польських друзів до коледжу

    Завдяки польсько-українській раді обміну молоддю Спілка шкіл рільничих м. Намислів (Польща ) та ВП НУБІП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» реалізовують спільний проект «Розуміємо і пізнаємо. Польські та українські маршрути ідентичності». Перший етап програми передбачав перебування студентів коледжу з 15 по 21 вересня у Польщі, а другий етап з 6 по 12 жовтня польських студентів в Україні.

    Приїзд польських колег до нашого навчального закладу відбувся 6 жовтня. У прохолодний вечір на території коледжу пройшла зустріч польських та українських студентів.

    У вестибюлі була організована фотовиставка та розміщена символіка двох країн.

    А спільна вечеря додала зустрічі можливість обмінятися безцінним досвідом, налагодити взаєморозуміння, досягти толерантності і відкритості між нашими країнами.

    Реалізація даного проекту буде відбуватись через участь польської та української молоді у семінарах, квестах, проведення пізнавальних екскурсій, представлення талантів художньої самодіяльності, спільне проведення кулінарних майстер - класів, уроків на природі, створення карти емоцій та представлення спільного фільму учасників проекту.

    Основні моменти перебування студентів в польсько-українському обміні молоддю будуть висвітлюватись на офіційному веб-сайті коледжу.

Сидорчук Настя, студентка коледжу, учасниця проекту

: