Search

Засідання методичної ради

Засідання методичної ради

10 жовтня 2019 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» відбулось чергове засідання методичної ради. На розгляд членів методради були винесені актуальні для освітнього процесу коледжу питання:

  • організація і проведення контрольних робіт і замірів залишкових знань студентів;
  • про стан співпраці із закладами освіти регіону з метою залучення випускників до вступу в коледж;
  • про впровадження норм нової редакції Українського правопису в освітньому процесі;
  • про підсумки впровадження елементів дуальної освіти в коледжі

З першого питання виступив заступник директора коледжу з навчальної роботи Сопилюк М.В.. Він акцентував увагу на тому, що заміри знань студентів проводяться на основі Положення про проведення контрольних робіт, а для того, щоб контрольні роботи не були формальністю, необхідно детально проаналізувати викладачам та адміністрації результати та зробити висновки щодо удосконалення форм та методів викладання предметів.

Завідувачі відділень Андрусик Р.В. та Стрільчук Л.В. детально проаналізували профорієнтаційну роботу кожного викладача у закладах освіти регіону, наголосили на тому, що слід розширити географічний простір охоплення профорієнтаційною роботою.

Голова циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін Сагайдак І.П. інформувала про проведені заходи щодо ознайомлення педагогів та студентів коледжу з нормами нової редакції Українського правопису і перспективами подальшого впровадження норм в освітній процес коледжу протягом п'яти років.

Директор коледжу Глова В.С. висвітлив питання впровадження елементів дуальної освіти в освітній простір коледжу, які аналізувались на конференції студентів 3-4 курсів за результатами проведення технологічної практики у високотехнологічних господарствах Тернопільської області, звернув увагу на існуючі проблеми та запропонував шляхи вдосконалення практичного навчання студентів коледжу.

Методист коледжу Слободян О.П.

: