Search

Засідання атестаційної комісії

Засідання атестаційної комісії

18 грудня 2019 року у ВП НУБіП «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого відбулось чергове засідання атестаційної комісії з порядком денним:

1. Про хід підготовки до атестації педагогічних працівників, які атестуються у 2020 році.

2. Розгляд та обговорення проектів характеристик педагогічних працівників, які атестуються.

Секретар атестаційної комісії Слободян О.П.проаналізувала результати підготовки до атестації викладачів коледжу: за період з вересня місяця проведено три засідання атестаційної комісії, затверджено списки педагогічних працівників, які атестуються, графік роботи атестаційної комісії, зроблено подання атестаційної комісії коледжу атестаційній комісії в Управлінні освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації. На засіданні методичної ради детально розглянуті сформовані атестаційні справи кожного викладача, який атестується. Підготовлено проекти характеристик діяльності педагогічних працівників, які атестуються. Педагогічні працівники ознайомлені з графіком проведення атестації під підпис. Підготовча робота до проведення атестації педагогічних працівників виконується за графіком.

Сопилюк М.В., заступник директора з навчальної роботи, ознайомив членів атестаційної комісії з проектами характеристик якості виконання посадових обов'язків, результативності навчально-виховної роботи, загальної і професійної культури педагогічних працівників, які атестуються.

О.П.Слободян,методист коледжу

 

 

: