Search

Засідання методичної ради коледжу

Засідання методичної ради коледжу

9 січня відбулось чергове засідання методичної ради ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого».

На початку засідання його учасники хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих в авіатрощі літака МАУ в Ірані.

Члени метод ради розглядали три важливі питання:

  1. Результати контролю за організацією навчально-виховної роботи та дотримання виконавської дисципліни.
  2. Про хід підготовки до І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2019-2020 навчального року.
  3. Форми активізації профорієнтаційної роботи.

На засіданні методичної ради обговорювався наказ № 296-од від 20.12.2019 управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації «Про стан виконавської дисципліни в органах управління освітою та закладах і установах освіти області щодо реалізації завдань, визначених нормативно-правовими актами Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядчими документами голови обласної державної адміністрації та управління освіти і науки облдержадміністрації».

Директор коледжу Глова В.С. проаналізував результати контролю навчально-виховної роботи та виконавської дисципліни в коледжі, наголосив на тому, щоб адміністрація та члени методради відповідально відносилися до виконання нормативних документів та внесення даних в електронну систему ЄДЕБО, звернув увагу на якість заповнення журналів взаємовідвідування занять.

 

З другого питання доповідала методист коледжу Слободян О.П. про те, що на даний момент:

  • видано наказ № 164-ОД від 24.12.2019 р. «Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2019-2020 н. р. у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого»;
  • відредаговано Положення про проведення студентської олімпіади ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого»;
  • визначено та затверджено перелік предметів, винесених на олімпіаду;
  • визначено строки проведення олімпіади;
  • складено розклад проведення І етапу Всеукраїнської олімпіади;
  • до 07.02 2020 викладачі працюють над завданнями для проведення олімпіади.

Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. акцентував увагу голів циклових комісій на тому, щоб викладачі уже зараз працювали на випередження з обдарованими студентами при підготовці до ІІ етапу олімпіади.

Директор коледжу Глова В.С. рекомендував викладачам створити систему підготовки кращих студентів до ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з тим, щоб можна було займати призові місця. Аналізуючи форми активізації профорієнтаційної роботи, він зазначив, що продуктивно працюють в даному напрямку завідувач навчально-виробничої практики Гірчак Ю.Л., методист заочного відділення Хомів Н.Й., наголосив, що профорієнтаційна робота стосується всіх працівників коледжу. а викладачам слід активніше працювати з батьками майбутніх вступників. Головам циклових комісій рекомендував попрацювати під час вступних іспитів, а в січні взяти частину майбутньої відпустки.

О.П. Слободян, методист коледжу

: