Search

Наші випускники - наша гордість.

 

Наші випускники - наша гордість.

 

Дутчак Руслан Романович - асистент кафедри обліку і оподаткування, кандидат економічних наук, декан факультету економіки та управління Криворізького економічного інституту.

Дутчак Руслан Романович народився у селі Іване-Золоте Заліщицького району Тернопільської області. З 2001 по 2004 рік навчався у Заліщицькому аграрному коледжі ім.Є.Храпливого на економічному відділенні за спеціальністю «Бухгалтерський облік», який закінчив з відзнакою.

У 2009 р. закінчив Криворізький економічний інститут ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана» за спеціальністю «Облік і аудит». У 2013 р. захистив кандидатську дисертацію на тему «Управлінський облік і контроль витрат на промислових підприємствах» у ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана» та отримав науковий ступінь кандидата економічних наук за спеціальністю «08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит».

Дутчак Руслан Романович на даний час працює у Криворізькому економічному інституті на посаді декана факультету економіки та управління, є автором 11 наукових публікацій з проблематики управлінського обліку та контролю витрат на промислових підприємствах.

Сфера його наукових інтересів:

- Управлінський облік витрат на промислових підприємствах: персоніфікована користь витрат в «бережливому виробництві»;

- Внутрішній контроль витрат на промислових підприємствах: ризики економічної загрози (ризик корпоративного шахрайства, ризик перевитрат, ризик недостовірності інформації, ризик шахрайства контролю).

Реалізація свого потенціалу, розкриття повною мірою здібностей та талантів сприяють перспективному, енергійному, молодому, відповідальному та сумлінному декану факультету економіки та управління досягти вершин професіоналізму.

Завідувачка економічним відділенням Стрільчук Л.В.

: