Search

Бачити перспективу та працювати на результат

Бачити перспективу та працювати на результат

15 січня 2020 року відбулась традиційна щорічна співбесіда ректора НУБіП України академіка С.М. Ніколаєнка за участю членів ректорату з дирекцією ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого».

Директор коледжу Глова В.С. доповів про проведену роботу колективом у 2019 році та актуалізував завдання на 2020 рік.

Серед пріоритетів роботи педагогів коледжу є:

  • Якісне проведення вступної кампанії в 2020 році;
  • Розширення можливостей для студентів додатково одержувати ряд робітничих професій;
  • Удосконалення рівня освітньої підготовки майбутніх випускників-спеціалістів;
  • Оновлення матеріально-технічної бази кабінетів та лабораторій та інше.
 

В процесі співбесіди ректор університету академік С.М. Ніколаєнко відмітив здатність колективу вирішувати складні питання освітньої та виробничої діяльності, звернув увагу на активізацію співпраці з народними депутатами, керівниками району та області по вирішенню проблемних питань життєдіяльності коледжу.

Проректор університету з навчальної і виховної роботи академік Кваша С.М. ставив питання про розширення можливостей студентів для навчання як в базовому університеті, так і в міжкафедральній лабораторії, яка відкрита в коледжі.

Куратор коледжу, декан агробіологічного факультету Тонха О.Л. звернула увагу на залучення викладачів до науково-дослідної роботи та навчання в аспірантурах університету.

Бажаючи успіхів дирекції та колективу коледжу, Станіслав Миколайович наголосив на результативності в роботі та побажав бути гідними представниками Національного університету біоресурсів і природокористування України в регіоні.

 

Юрій Війтик

: