Search

Профорієнтаційна зустріч з учнями

Профорієнтаційна зустріч з учнями

21 січня 2020 року заступник директора з навчальної роботи М.В. Сопилюк провів зустріч з школярами та педагогічним колективом Синьківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Це сучасна школа з багатими освітніми традиціями, з якою коледж підтримує тісні зв'язки. Напередодні державного свята День Соборності пройшла урочиста лінійка на якій у виступах директора школи Л. Д. Чубатого та М.В. Сопилюка було наголошено на важливості збереження історичної пам'яті, вшанування історичних дат, видатних особистостей України та рідного краю. Зокрема М. В. Сопилюк розповів про діяльність уродженця с. Синьків – провідника ОУН Карпатського краю Степана Слободяна, якому присвятив свою нову книгу.

Йшлося про спільну пошуково-дослідницьку роботу викладачів коледжу, вчителів та учнів школи, зокрема узгоджено проведення спільної поїздки студентів коледжу та учнів 9-11 класів в Історико-меморіальний музей Степана Бандери в с. Старий Угринів, в околицях якого разом зі своїми побратимами загинув Степан Слободян. В зустрічі взяли участь заступники директора школи Оробко Ганна Василівна та Саламандик Ольга Василівна, класні керівники та педагоги школи.

В розмові з учнями випускних класів М. В. Сопилюк розповів про важливість майбутнього професійного вибору, перспективи навчання в Заліщицькому аграрному коледжі та НУБіП України для випускників 2019-2020 та інших навчальних років та запросив їх на День відкритих дверей, який пройде в коледжі 22 лютого 2020 року.

Учні отримали профорієнтаційні матеріали та жваво цікавилися умовами вступу і навчання в коледжі та університеті. Представник коледжу подарував також книги для бібліотеки школи.

Надія Стрільбіцька

: