Search

Профорієнтаційні поїздки-крок до успішної вступної кампанії

Профорієнтаційні поїздки-крок до успішної вступної кампанії

Профорієнтаційна робота є важливою складовою діяльності колективу коледжу в питаннях формування якісного контингенту студентів навчального закладу. Її проведення сприяє пошуку, відбору та залученню до навчання найбільш обдарованої, грамотної та професійно – орієнтованої молоді.

Мотивація професійного вибору, відношення майбутнього абітурієнта до навчального закладу, його професійна орієнтація і життєві плани в багатьох випадках залежать від інформації, яку він отримає на найбільш важливому етапі складного та суперечливого процесу професійного самовизначення.

Важливим етапом допомоги молоді в професійному самовизначенні та у підготовці навчального закладу до успішної вступної кампанії є щорічне проведення викладачами Заліщицького аграрного коледжу ім. Є.Храпливого профорієнтаційної роботи серед учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів району та області. Одну з таких поїздок у школи Чортківського району днями здійснили викладачі коледжу Сопівник Л.Й., Конько В.А., Петрів Г.В. та Завінська О.М. Викладачі провели інформаційні бесіди з учнями 9 та 11 класів Білобожницької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Ридодубівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Косівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Горішньовигнанського НВК "ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ", Пробіжнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5.

Під час зустрічей з випускниками шкіл учням була надана детальна інформація про напрями підготовки та перелік спеціальностей, за якими здійснюється набір студентів у 2020 навчальному році за денною та заочною формами навчання, про організацію навчально – виховного процесу, насичене спортивне та культурне життя у нашому коледжі.


 Учні цікавились особливостями цьогорічної вступної кампанії, були запрошені на День відкритих дверей та отримали рекламні буклети про коледж.

Інформація надана учасниками поїздки

 

 

: