Search

Он-лайн семінар з питань закупівель

Он-лайн семінар з питань закупівель

Нова редакція закону «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель» від 19.09.2019р. №114ІХ, почне діяти 19.04.2020р.

З метою забезпечення дотримання вимог Закону, 23.01.2020р. відбувся он-лайн семінар на тему: «Підготовка до роботи за новою редакцією Закону України «Про публічні закупівлі» за участі НУБіП України та його структурних підрозділів.

Роботу семінару розпочав перший проректор, голова тендерного комітету НУБіП України І.І. Ібатуллін. Начальник відділу державних закупівель О.А. Боярова звернула увагу на основні моменти нової редакції ЗаконуУкраїни«Про публічні закупівлі», на новації, як законодавчі, так організаційні і технічні. Це електронний каталог «Прозоро Маркет»; спрощена закупівля; визначення поняття «аномально низька ціна», яку система визначатиме самостійно; додаткові 24 години для учасника та інші зміни законодавства, з якими ми будемо працювати вже в цьому році.

Участь у семінарі від коледжу прийняли головний бухгалтер, заступник директора з навчальної роботи та члени тендерного комітету.

І.І. Книш

: