Search

Вміння здобувати знання – запорука професіоналізму

Вміння здобувати знання – запорука професіоналізму

    Правильний вибір професії робить людину щасливою, наповнює її впевненістю, що вона недарма живе, що кожен день власними руками і власним серцем можна зробити кращим, успішним. Професія – це не тільки освіта, а й певні особистісні якості, адже, обираючи свій шлях, ми визначаємо не лише основне заняття, а й майбутнє благополуччя, коло спілкування, статус.

    Мар'яна Остяк – одна з кращих випускниць ВП НУБіП України «Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого», активна учасниця різних студентських та загальноміських заходів, на сьогоднішній день -студентка 2 курсу гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальність «Професійна освіта». Розмовляємо з Мар'яною по телефону..

  • Добрий день, Мар'яно! Ти навчалась у «Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є. Храпливого» на економічному відділенні, спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування». Чи не сумуєш за коледжем? За викладачами?
  • Добрий день! Ви знаєте, я завжди з теплотою в душі згадую викладачів свого навчального закладу, який очолює директор Володимир Степанович Глова. Важко виділити когось одного. Всі вели мене по студентському життю, завжди підтримували, раділи моїм успіхам і перемогам. За що я всім їм дуже вдячна.
  • Що стало стимулом піти навчатись в Університет?
  • Приймаючи рішення щодо свого майбутнього, я вивчила сайти багатьох вишів, серед яких мені дуже сподобався сайт про гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України. До того ж я приїжджала в Київ виступати на фінальні концерти «Голосіївської весни» з коледжу, а пізніше на 120-ту річницю Університету, де мені випала нагода познайомитись з чудовим керівником, ректором Станіславом Миколайовичем Ніколаєнком. Все це мене дуже зацікавило, і я з впевненістю можу сказати, що не помилилася у виборі.
  • Чого очікуєш від навчання в Університеті?
  • Отримати високі знання, здобути бажану кваліфікацію та покращити свої творчі доробки.
  • Чи маєш уже якісь плани після закінчення навчання?
  • Чітких планів ще немає, але хочу стати фахівцем своєї справи та гідно представляти Університет, як його випускниця.

    Доля мене звела з чудовими,високопрофесійними особистостями, починаючи від декана факультету професора Шинкарука Василя Дмитровича, колишніми випускниками коледжу докторами педагогічних наук Сопівником Русланом Васильовичем та Сопівник Іриною Віталіївною, доктором філософських наук, завідувачкою кафедри культурології Майданюк Іриною Зіновіївною.

  • Які маєш уподобання крім навчання?
  • Мене приваблює музика. Зараз я займаюсь у народної артистки України Наталії Михайлівни Шелепницької і співаю у студії «Grand Royal Academy». За час заняття музикою брала участь у Міжнародному вокальному конкурсі ім. Квітки Цісик, де посіла І місце. Доля мене звела із цікавими особистостями:

    Ніною Матвієнко, Павлом Дворським, Павлом Зібровим та іншими відомими співаками України.

  • Що окрилює тебе сьогодні? А може хто?
  • Кожен прожитий день, у центрі якого Бог, близькі та рідні мені люди. Я переконана: щастя не треба довго шукати, воно - в прожитому дні. Ми будуємо своє життя, і від нас самих залежить, наскільки воно буде щасливим.
  • Дякуємо за таку цікаву розмову з тобою. Бажаємо тобі енергійного творчого життя, здоров'я, щасливої студентської юності, вірних друзів, гарної долі та нових творчих досягнень.

     

Розмовляли:

Заст. директора з виховної. роботи

Книш І.Я.

викладач філологічних дисциплін

Юрійчук О.В.

: