Search

Висловив вдячність за отримані знання.

Висловив вдячність за отримані знання.

Непомітно промайнули місяці від того червневого дня, коли для випускників коледжу пролунав останній дзвоник і були вручені дипломи спеціалістів. А нині один з випускників 2019 року Ігор Каліта ділиться своїми враженнями про здобуту спеціальність

.

Будучи випускником чорноморського професійно-аграрного ліцею, я розумів, що цього недостатньо, і чотири роки тому, вступивши до ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» на спеціальність «Виробництво і переробка продукції рослинництва», прийшов до висновку, що зробив правильний вибір.

За роки навчання в коледжі я здобув теоретичні знання та отримав практичні навички роботи. Особливістю даної спеціальності є те, що викладачі дають  студентам фундаментальні знання в найрізноманітніших сферах агрономії. Проблеми і питання, які ми вирішували під час навчання – лише сходинки, долаючи які ви вступаєте в нове доросле життя. Дуже цікаво було на практичних заняттях, коли реально випробовуєш себе в садах чи на полях, досліджуєш сучасну техніку… І це тільки маленька частина того, з чим ми стикалися під час навчання.

Разом з основною спеціальністю я здобув додаткові робітничі професії «Оператор комп'ютерного набору» та «Лаборант хіміко-бактеріального аналізу», які вже на даному етапі життя стали мені в нагоді, оскільки я працюю в ТОВ «Агрофірма-Обрій» на посаді технік-лаборант, де без автоматизованого робочого місця не проходить жоден день.

Великий привіт шлю своїм одногрупникам, в особі яких я знайшов друзів, з якими навчався: долати труднощі, розвиватись і ставати кращим. Особлива подяка їм за прекрасно проведений студентський час.

Проте, всього цього не було б, якби я не вступив на свою спеціальність,на якій я отримав колосальний досвід життя, можливість реалізувати себе як людину, а найголовніше- можливість отримати відповідь на питання «Хто Я?». Завдяки викладачам, вашому рівню відповідальності, сумлінності та дисциплінованості, я здобув високі досягнення в навчанні і отримав престижну професію.Саме за це висловлюю глибоку вдячність.

Каліта І.П. Випускник 2019р.(42 група, куратор І.М.Зубик)

: