Search

Навчання в період карантину

Навчання в період карантину

Студентка 34-Ф групи Вовчанська Анастасія

В умовах дистанційної форми навчання важливо щоб кожен студент міг ефективно використовувати наявні електронні ресурси та постійно співпрацював з викладачами навчального курсу.

Студентка 34-Ф групи Кошеланик Христина

Для студентів 3 курсу економічного відділення важливим є грамотне опрацювання тем професійних дисциплін, які вони одержали на період карантину.

Студент 34-Ф групи Загайкевич Юрій

Так, наприклад, студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування» та «Облік і оподаткування» працюють в режимі он-лайн над опрацюванням тестів зовнішнього оцінювання, які проводяться Навчально-методичним центром фахової освіти (Немішаєве).

Студент 34-Ф групи Данилюк Андрій

Крім того, студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування» (34-Ф група) за активної участі викладача навчальної дисципліни «Фінансове право» на даний момент вивчають теми: «Правові основи оподаткування в Україні», «Правові засади державного кредиту», «Правові основи страхування».

Студентка 34-О групи Гладюк Наталія

Консультування, пояснення окремих питань та видачу завдань здійснюю шляхом використання програми Viber та електронної пошти. Радує те, що студенти відповідально та з розумінням відносяться до такої форми роботи.

Студентка 34-О групи Ждан Христина

Бажаю всім доброго здоров'я та безпечного проходження цього складного періоду карантину!

 

Леоненко Наталія, викладач коледжу

: