Search

Вивчення української мови та літератури з використанням дистанційних технологій

Вивчення української мови та літератури з використанням

дистанційних технологій

Викладачі філологічних дисциплін навіть в умовах карантину організовують освітній процес. Для вивчення української мови та літератури і підготовці до ЗНО елементи в сучасних умовах є багато можловстей застосування технологій дистанційного навчання.

Дистанцiйне навчання- це форма навчання з використанням комп'ютерних і телекомунiкацiйних технологiй, якi забезпечують iнтерактивну взаємодiю викладачiв та студентiв на рiзних етапах навчання i самостiйну роботу з матерiалами iнформацiйної мережi.

Використовуючи можливості сучасного електронного інформаційного середовища. Для нас важливо не втрачати зв'язок із студентом для того, щоб він міг  працювати над засвоєнням навчального матеріалу серйозно і  правильно. Саме так організовуємо роботу із студентами першого курсу14, 12, 22 груп, які активно працюють в домашніх умовах.

 

 Налагоджено двосторонній зв'язок «студент – викладач». Надання консультацій та додаткових завдань з дисципліни українська мова та література здійснюється шляхом використання програм Viber та електронної пошти.

 

Студентам пропонуються також різні інтернет-ресурси для дистанційного навчання

 Бажаю всім здоров'я  і успішної навчальної праці в цих складних умовах.

 Юрійчук О.В., викладач філологічних дисциплін.

: