Search

До відома студентів випускних груп коледжу (спеціальність 201 «Агрономія») та керівників виробничих переддипломних практик!

До відома студентів випускних груп коледжу

(спеціальність 201 «Агрономія»)

та керівників виробничих переддипломних практик!

 

Товариство з обмеженою відповідальністю «Всеукраїнський науковий інститут селекції (ВНІС)», запрошує студентів коледжу, що навчаються на спеціальності 201 «Агрономія» до проходження виробничої практики.

ТОВ «Всеукраїнський науковий інститут селекції (ВНІС)» - це сучасна українська компанія, що веде власну селекцію соняшнику, кукурудзи, ріпаку, сорго, пшениці, буряку та гороху, враховуючи всі потреби рослинницької галузі та тенденції розвитку світового ринку сільськогосподарської продукції, ми створюємо нові гібриди та сорти, що дають високоякісний та стабільний урожай. Заснована в 1999 році доктором біологічних наук Парієм Федором Микитовичем.

Компанія має в своєму розпорядженні дві лабораторії; лабораторію біотехнологій та лабораторію якості насіння, селекційну станцію та велику кількість насінницьких посівів по всій території України.

Товариство готове забезпечити проходження виробничої практики студентів в період, який співпадає із навчальним графіком, а також втілити теоретичні знання з селекції, генетики та насінництва на практиці та за допомогою наших спеціалістів опанувати цю спеціальність та реалізуватися як агрономи, а можливо і розвиватися у суміжних професіях.

Питання оплати або безоплатності вирішується індивідуально, також, як і умови проходження практики обговорюються в індивідуальному порядку.

За потреби наша компанія має можливість провести вступну ознайомчу лекцію для студентів, які мають бажання працювати, з наданням детальної інформації про специфіку роботи та умови праці.

За більш детальною інформацією звертайтеся до керівників практики від навчального закладу або до дирекції коледжу.


 Завідувач навчально-виробничої практики
Гірчак Ю. Л.

: