Search

Бібліотека інформує

Бібліотека інформує

Бібліотека коледжу продовжує згідно рекомендації дирекції коледжу підтримувати доступ до низки бібліотечних ресурсів для використання студентами та викладачами під час карантину.

Для забезпечення цієї можливості бібліотека коледжу продовжує працювати в дистанційному режимі: електронні ресурси бібліотеки доступні, співробітники бібліотеки продовжують надавати більшість послуг дистанційно, включаючи інструкції, довідкові послуги, а також доступ до всіх наших цифрових колекцій, включаючи бази даних.

Ресурси бібліотеки, якими можна користуватись віддалено розміщені на сайті коледжу https://zakyh.org.ua, в розділі електронна бібліотека:

Вони сформовані в два основні розділи -

1. Навчально- методичні матеріали ( включають в себе електронні папки, де розміщено електронні варіанти навчального змісту з фахових дисциплін, загально-освітніх дисциплін, соціально-гуманітарних дисциплін та природничо-фундаментальних дисциплін);

2. Художня література (українська та зарубіжна література).

Також ведеться постійна робота з метою наповнення електронної бібліотеки коледжу навчально-методичними матеріалами викладачів коледжу, літературними новинками сучасних українських, так і зарубіжних авторів.

Тож читайте, навчайтеся, пізнавайте, відкривайте для себе нове! Будьте здоровими !

Колектив бібліотеки коледжу

: