Search

Про удосконалення роботи в період карантину

Про удосконалення роботи в період карантину

7 квітня 2020 року з ініціативи ректора НУБіП України академіка Ніколаєнка С.М. відбулась нарада з керівниками відокремлених підрозділів університету. В нараді, яка проходила в режимі відео конференції, прийняли участь проректори Ібатулін І.І., Кваша С.М., Ткачук В.А. а також директори навчальних закладів які входять в структуру університету.

У своєму виступі Станіслав Миколайович звернув увагу на питання життєдіяльності коледжів та інститутів, наголосивши насамперед на:

- постійному удосконаленні та відпрацюванні різних форм дистанційної роботи викладачів з студентами;

- чіткому дотриманні вимог постанов уряду, наказів МОН України та іншої документації;

- забезпечення своєчасної підготовки всієї нормативної документації на час проведення залікової та екзаменаційної сесій;

- урізноманітнення шляхів проведення профорієнтаційної роботи з шкільною молоддю;

- детальному плануванні роботи служб забезпечення життєдіяльності освітнього закладу;

- здійснення заходів по своєчасному проведенню весняно-польових робіт на колекційно-дослідних та навчальних полях;

- здійснення заходів посилення контролю за збереженням майна, станом здоров'я всіх працівників, викладачів та студентів.

Проректори університету Ібатулін І.І., Кваша С.М., Ткачук В.А. звернули увагу керівників освітніх закладів на раціональне та економне витрачання коштів спеціального фонду, взаємодії та співпраці з міністерствами і відомствами, станом проведення тендерних процедур, підготовкою матеріалів на списання і тому подібне.

В нараді від нашого коледжу прийняли участь:

Глова В.С. – директор коледжу, Сопилюк М.В. – заступник директора коледжу з навчальної роботи, Книш І.І. – головний бухгалтер коледжу, Червоняк А.М. – завідуючий лабораторією ІС і ТЗН.

По матеріалах наради було конкретизовано ряд доручень, які доведено до виконавців, а саме:

1. Постійно удосконалювати та аналізувати ефективність дистанційних форм та ресурсів навчання. Відповідальні: Голови циклових комісій, завідувачі відділень.

2. Кожному викладачу подавати відповідні дані про студентів груп, які не проявляють активності та не відгукуються на телефонні дзвінки.

Відповідальні: Куратори груп, Книш І.Я.

3. Викладачам коледжу, раз в тиждень, подавати на сайт коледжу (Війтик Ю.П.) систематизовані матеріали про стан роботи з студентами.

4. Вести в особистих журналах чіткий облік проведених занять, згідно розкладу, який формується щотижнево.

Відповідальні: Зав .відділеннями, викладачі.

5. Завершити підготовку фото та текстових матеріалів до щорічника 2020.

6. Завершити збір матеріалів по результатах конкурсу та провести відбір кращих для відзначення та публікації в газеті «Сільський господар».

Відповідальні: Книш І.Я., завідувачі відділень.

7. Строго дотримуватись вимог постанови КМ України № 211 від 11.03.2020 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2».

Бажаю всім міцного здоров'я та успіхів в освоєнні нових форм взаємодії з студентами та одного з одним. Надії, любові та терпіння.

Володимир Глова,
директор коледжу

: