Search

Фізкультура також в карантині

Фізкультура також в карантині

Продовжується карантин у зв'язку з пандемією коронавірусу. Викладачі та студенти коледжу змушені працювати дистанційно, в режимі онлайн. Якщо теоретичні дисципліни є можливість викладати та перевіряти виконані завдання дистанційно, то заняття фізкультурою мають свої особливості. Викладачі фізвиховання надсилають студентам рекомендації щодо виконання тих чи інших фізичних вправ, прийомів зі спортивним інвентарем, проте нема можливості зафіксувати результати виконаних нормативів. Оголошено конкурс відеороликів про створення студентами власних комплексів фізичних вправ. Отримано перші ролики від студентів.

Згодом будуть визначені переможці.

У відсутність студентів з порядку денного не знімається питання підтримання в належному стані спортивних майданчиків біля коледжу. Нещодавно викладачі фізичної культури коледжу вирішили привести їх в належний порядок. З цією метою покосили траву (в т.ч. на футбольному полі стадіону), обробили гербіцидами бур'яни біля бігових доріжок.

Надіємося, що вірус відступить, карантин завершиться, і студентам можна буде займатися фізичною культурою і спортом під керівництвом викладачів, перебуваючи в навчальному закладі.

Токарчук В.І., керівник фіз. виховання

: