Search

Нарада викладачів

Нарада викладачів

Відбулась чергова нарада викладачів коледжу, яку провів директор В.С.Глова.

На нараді, проведеній в онлайн-режимі на платформі Zoom, було розглянуті актуальні питання організації роботи навчального закладу, яка в силу обставин проводиться в дистанційному режимі.

Актуальним питанням, яке стоїть на порядку денному, є завершення навчального року, яке передбачає своєчасну підготовку екзаменаційної документації, а в нинішніх умовах і обрання оптимальних методів перевірки знань студентів. Занепокоєння дирекції викликає стан підготовки до ЗНО, адже від успішної його складання залежить і навчання студентів, як фахівців. Особливої уваги було надано проблемам налагоджених зв'язків із здобувачами освіти, яким доводиться навчатися дистанційно.

Обговорено програму відзначення 122-річчя НУБіП України, .висловлена подяка О.М.Мартинчуку, Н.В.Ємчук, А.М.Червоняку, Ю.П.Війтику, І.Я.Книшу за якісно підготовлені матеріали до цієї події. Володимир Степанович поділився враженнями від конференції по результатах роботи програми «Агрокебети»-магістерської програми, яку пропонує Національний університет біоресурсів і природокористування України. Він також ініціював участь викладачів та студентів у німецько-українському агро-політичному діалозі «Стратегічний розвиток аграрного сектору: бачення молодих українських фахівців», привітав викладачів з успішним проходженням атестації в обласному департаменті освіти.

Важливим питанням, яке стоїть перед колективом навчального закладу, є питання профорієнтаційної роботи. Тому у виступі Володимира Степановича на цьому особливо наголошувалось.

На нараді було обговорено інші питання організації роботи коледжу.

Юрій Війтик

: