Search

Сімейні династії студентів

Сімейні династії студентів

Сьогодні педагогічний колектив спрямовує свої зусилля на залучення молодого покоління до вивчення та збереження культурної спадщини, історії свого навчального закладу, формування освіченої творчої особистості, сприяння розвитку здібностей до наукових пошуків та багато іншого. Приємно відзначити, коли випускники коледжу приводять на навчання до рідної «альма-матері» своїх дітей, внуків, рідних та близьких. Династії коледжу є опорою навчального закладу, це його минуле, сьогодення й майбутнє. З покоління в покоління передаються знання та майстерність, а ще любов та відданість справі, якою займаєшся. Саме в родині починається виховання майбутньої людини, спілкування та перше пізнання світу дитиною, усвідомлення цінностей та передача традицій від одного покоління до іншого.

Саме такою є родина Слободянів Петра та Назара. Слободян Петро Володимирович закінчив наш коледж в 2016 році, а вже цього року одержав диплом магістра з обліку і аудиту ТНЕУ. Коли підріс молодший брат і постало питання, де вчитися, сумнівів не було – тільки у Alma mater!, - розповів Петро Слободян під час зустрічі з директором ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» Володимиром Гловою. - Тут я отримав дуже ґрунтовні знання, які допомогли мені легко скласти іспит у вищий заклад і успішно його закінчити. І я не виняток, практично усі випускники нашого коледжу роблять гарну кар'єру, займають хороші посади обраних спеціальностей. - Звісно! Тому вирішив і брата привезти сюди на спеціальність «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність».

Наш коледж обрала також випускниця 9 класу з с. Устя Борщівського району Ткач Тетяна Орестівна. Її брат Ігор, студент Заліщицького коледжу  вже перейшов на четвертий курс спеціальності «Комп'ютерна інженерія». Їм дуже сподобалося наше містечко, тут, за їх словами, наче курортна зона. 

Вилка Оля цього року закінчила коледж по спеціальності «Екологія», а на зміну їй прийшов брат Сергій, випускник Іванє-Золотівської школи, Заліщицького району, який вступає на спеціальність «Фінанси, банківська справа і страхування». Родину фінансистів поповнили і студентська династія Курчаків - Уляни і Христини. Уляна в цьому році закінчила коледж, а її сестра, випускниця Буряківської ЗОШ - абітурієнт 2020 року.

У кожного із випускників коледжу живуть у серці спогади про рідний навчальний заклад. Адже, здобуваючи знання, вони розвивалися, росли і  тут минула чудова пора юності. А тепер передають естафету навчання своїм молодшим родичам, які стануть  гідними студентами ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого".

Коледж пам'ятає своїх студентів і всіма ними пишається! Вступна кампанія триває! Чекаємо вас!

Приймальна комісія

: