Search

Мій вибір - економіка

Мій вибір - економіка

Перед тисячами випускників загальноосвітніх шкіл в ці дні постає життєво важлива проблема. Серед тисяч шляхів потрібно обрати той, яким ти підеш у самостійному житті. Куди піти навчатися? Яку спеціальність здобувати? Такий нелегкий вибір стояв і переді мною.

Навчаючись у НВК с.Бабин Заставнівського району, я вже знала, що багато моїх друзів навчалися і зараз навчаються в Заліщицькому агроколеджі ім..Є.Храпливого, який входить до складу НУБіП України. Закінчив з відзнакою коледж в цьому році Роман Янків, продовжує навчатися його сестра Наталя, а також Христина Пронь та Ростислав Колісник, гарних успіхів досягає Ангеліна Димушко. А ще раніше тут навчався син моєї класної керівнички Микола Лазарик, який продовжив навчання в Києві.

Для того, щоб дізнатися більше про навчальний заклад, я побувала на одному з Днів відкритих дверей, які регулярно проводяться в коледжі. На зустрічі нас ознайомили зі спеціальностями, матеріально-технічною базою, провели екскурсію по навчальному закладу.

Я вирішила стати економістом тому ,що вважаю цю професію дуже перспективною, затребуваною, і, що дуже важливо,вона відповідає моїм особистим якостям. І я щиро сподіваюся внести свій вклад в економічне і загальне процвітання своєї країни.

Олеся Вихрій, випускниця Бабинського НВК,

абітурієнтка Заліщицького агроколеджу ім..Є.Храпливого

: