Search

Матлак Андрій Тарасович

Наші випускники – наша гордість

Матлак Андрій Тарасович

Роки навчання: 2001 – 2004.

Спеціаліст з фінансових питань

Посольства України

в Республіці Кенія

Після закінчення Заліщицького коледжу навчався в Національному Аграрному Університеті, за спеціальністю облік та аудит, набуті знання в коледжі були надійною базою для здобуття вищої освіти, особливо з профільних предметів таких як бухгалтерський облік, економіка, фінанси та кредит.

Трудову діяльність за спеціальністю розпочав ще під час навчання в університеті у мережі супермаркетів «Фуршет» на посаді бухгалтера відділу доходів, де пропрацював з червня 2006 року по березень 2007 року.

Після закінчення університету протягом 2007- 2009 років працював в будівельній компанії «Рорса», на посадах бухгалтер з обліку заробітної плати, та заступника головного бухгалтера.

З 2009- 2012 роки працював головним бухгалтером в Науково-дослідному інституті цукрової промисловості. З 2012-2014 роки головний бухгалтер Дитячо-юнацької спортивної школи «Школа Спорту» З грудня 2014 року по теперішній час – спеціаліст з фінансових питань Посольства України в Республіці Кенія.

Андрій Тарасович згадує:

«Навчання в коледжі залишили тільки позитивні спогади, завжди з теплотою згадую викладацький склад, який по-батьківськи сприймав кожного студента. Під час навчання одногрупники стали вірними друзями з якими і по сьогодні підтримую зв'язок, а Мирослав Молдован запросив стати його кумом».

Матеріал підготували:

Г.Р.Глова, Н.В.Леоненко, М.Д.Олійник, С.Г.Руснак-викладачі коледжу

 

 

 

 

 

: