Search

Вступні іспити: день третій

Вступні іспити: день третій

У ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» продовжуються вступні іспити. Цього дня в навчальний заклад прибули абітурієнти, які вирішили вступати до коледжу, щоб здобути спеціальність «Агрономія».

Вони складали іспит з української мови. Здобуваючи будь-яку спеціальність в навчальному закладі, сьогоднішній спеціаліст повинен добре володіти державною мовою, тому іспит з цього предмету є обов'язковим.

Успішне складання вступних іспитів, зміна статусу з учня на студента коледжу, а згодом і отримання диплома агронома, означатиме вибір однієї з найпочесніших професій – професії вирощування польових, садових і городніх культур, адже харчування людей – це надзвичайно важливе завдання.

Приймальна комісія коледжу продовжує також реєстрацію документів від вступників на базі повної загальної середньої освіти, випускників професійно-технічних училищ, ліцеїв та коледжів для навчання за скороченим терміном на освітньо-професійний ступінь «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальностями 051 «Економіка», 052 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа і страхування», 123 «Комп'ютерна інженерія», 201 «Агрономія».

В.В.Перит, секретар приймальної комісії

: