Search

В коледж прибуло поповнення

В коледж прибуло поповнення

Кожен день наближає нас до початку нового навчального року. Традиційно першими в навчальний заклад прибувають новоприйняті студенти-першокурсники. Саме вони розпочинають процес поселення в студентський гуртожиток.

Новоприбулі студенти зібрались у внутрішньому дворі навчального корпусу. Були проведені необхідні профілактичні заходи, пов'язані з карантином. Зустріч розпочалась теплим привітанням директора коледжу В.С.Глови.

Заступник директора М.В.Сопилюк ознайомив присутніх з наказом про зарахування студентів.

Керуюча відділенням банку «Аваль» Т.І.Джумага проінформувала про порядок відкриття рахунків та оформлення карток на отримання стипендії в банківській установі.

Заступник директора з виховної роботи І.Я.Книш ознайомив першокурсників з порядком поселення в гуртожиток, отримання підручників в бібліотеці.

В зустрічі взяли участь завідувачі економічного та технологічного відділень Л.В.Стрільчук та Р.В.Андрусик, а також новопризначені куратори академічних груп:

11 групи (спеціальності «Комп'ютерна інженерія» та «Екологія»)-О.Л.Тракало;

12 групи (спеціальність «Агрономія») – В.В.Перит;

14 групи (спеціальність «Облік і оподаткування») – О.В.Юрійчук;

15 групи (спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування, економіка, підприємництво і біржова діяльність») – О.В.Галайдіда.

А згодом новоприйняті студенти були запрошені до гуртожитку, де їх зустріли комендант та вихователі та відбулось розселення в кімнатах, блоках.

Студенти-першокурсники роз'їхались по домівках, а вже з 1 вересня вони прибудуть, щоб повноцінно включитись в освітній процес по опануванню знаннями та здобуттю майбутньої спеціальності.

Юрій Війтик

: