Search

Двері коледжу відкриті для абітурієнтів

Запрошуємо на навчання!

Двері коледжу відкриті для абітурієнтів

Черговий «День відкритих дверей» проведено в коледжі. Метою даного заходу є знайомство з навчальним закладом, спеціальностями, які можна здобути, навчаючись в ньому. Потенційні вступники мають можливість ознайомитись з матеріальною базою фахового коледжу, характеристиками професій майбутніх випускників , сферами їх працевлаштування. На таких зустрічах звучать розповіді про освітній процес в коледжі, умови навчання та проживання студентів, можливості прояву їх талантів, різноманітні заходи, які проводяться в позаурочний час.

День відкритих дверей цього разу проводився в онлайн-режимі. Маючи навики дистанційного навчання в школах, потенційні абітурієнти активно взяли участь в цій зустрічі , приєднавшись до відеоконференції, запропонованої адміністраторами коледжу.

Модератором онлайн-зустрічі був директор Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого В.С.Глова. Щиро привітавши учасників відеоконференції, він розповів про навчальний заклад, підкресливши великі можливості освітнього процесу в ньому, успішної професійної діяльності випускників та продовження навчання у вищих навчальних закладах, зокрема базовому Національному університеті біоресурсів та природокористування України.

Учасникам зустрічі було запропоновано перегляд відеофільму про навчальний заклад.

Про умови вступу до Заліщицького фахового коледжу розповів М.В.Сопилюк,заступник директора з навчальної роботи. Студентське життя стало темою виступів Тетяни Перит, голови студпарламенту та Тетяни Фрасуняк, заступника голови студентської профспілкової організації.

Про умови проживання в гуртожитку, діяльність гуртків та спортивних секцій інформував І.Я.Книш, заступник директора з виховної роботи.

Було продемонстровано відеофільм про коледжівське свято «Проводи коляди».

На завершення зустрічі, її учасники мали можливість отримати відповіді на свої запитання. Директор коледжу В.С.Глова щиро подякував всім, хто до неї прилучився та запросив відвідати коледж у сприятливий час для кращого знайомства.

Юрій Війтик

: