Search

Вітаємо переможців гри з англійської мови «PUZZLE-2021»!

Наші вітання!

Вітаємо переможців гри з англійської мови «PUZZLE-2021»!

Цифри і статистика переконливо свідчать про поширеність англійської мови, адже мовою Великобританії і США сьогодні спілкується понад півтора мільярда людей у всьому світі. А, в більш ніж 75-ти регіонах земної кулі, ця лінгвістична система є офіційною або має особливий статус. Тому розуміти важливість вивчення та знання англійської мови для сучасного фахівця будь-якої галузі вкрай необхідно.

З метою залучення більшої кількості студентів до вивчення англійською мови також у позааудиторний час у лютому у ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України» було проведено ХІ Всеукраїнську гру з англійської мови «PUZZLE-2021».

Координатором гри у коледжі була викладач іноземних мов Завінська О.М., а адміністраторами – викладачі Лукавецька Л.М. та Осадчук С.Б.

У конкурсі взяли участь 30 студентів нашого коледжу. Кожен учасник гри отримав зошит із завданнями, розбитими на три рівні складності (по 1, 3 і 5 балів за правильну відповідь). На кожне завдання пропонувалося чотири варіанти відповідей, серед яких є лише одна правильна.

Всеукраїнська гра «PUZZLE» проводиться щорічно, її основним завданнями є формування в учасників сталої зацікавленості англійською мовою, літературою, історією; надання учасникам можливості змагатися в міжрегіональному масштабі, не виїжджаючи зі свого міста; можливість проявити себе і отримати призи.

За результатами конкурсу дипломами ІІ місця на Всеукраїнському рівні та призами відзначені студенти першого курсу: Бричка Богданна (15ФПЕ група), Гутман Вікторія(12 група) та Музичка Олександр(12 група). Всі учасники отримали сертифікати про участь.

Щиро вітаємо переможців і бажаємо не зупинятись на досягнутому! Успіхів, нових звершень та здійснення найзаповітніших мрій!

Good luck, our dear students!

О.М. Завінська,
викладач іноземних мов

: