Search

Першість коледжу з кульової стрільби

Першість коледжу з кульової стрільби

З 2 по 4 листопада в Заліщицькому фаховому коледжі імені Є.Храпливого проведено змагання на першість коледжу з стрільби із пневматичної гвинтівки ІЖ-38 з відстані 10 метрів (три пробних і п'ять залікових постріли). В них взяли участь як студенти, так і працівники усіх структурних підрозділів коледжу, і показали хороші результати стрільби.

Студенти, вивчивши розділ «Вогнева підготовка» з предмету «Захист України» та беручи участь в гуртках з кульової стрільби, здобули відмінні результати влучності. В змаганнях взяли участь 30 студентів коледжу. За підсумками змагань 1-ше місце серед юнаків отримав Корнецький А.-22 група; 2-ге місце-Мурза Ю.-24 група; 3 місце-Музичка О.-22 група.

Серед дівчат 1-ше місце посіла студентка 22 групи Моспанчук Н.; 2-ге-Кулик А.(25 група); 3 місце- Дуць І. (12 група).

Також в змаганнях взяли активну участь і 25 викладачів коледжу, які за результатами стрільби посіли наступні місця: 1 місце-Фрасуняк В.І.; 2 місце-Коропецький П.М.; 3 місце – Холодило О.І.

Серед лаборантів хороші успіхи влучності показав Сагайдак В.З. та Олейнич М.В. які здобули 1 місце у своїй структурній підгрупі.

Переможці змагань отримають нагороди дирекції коледжу та цінні призи на урочистості з нагоди дня студента 17 листопада.

Вітаємо всіх учасників змагань та бажаємо їм надалі бути влучними, сміливими і готовими до самооборони при виникненні надзвичайних ситуацій.

Володимир Фрасуняк, викладач «Захисту України»

: