Search

Збори трудового колективу: виступи кандидатів

Назустріч виборам директора коледжу

Збори трудового колективу: виступи кандидатів

Відповідно до ст.42 Закону України «Про фахову передвищу освіту» та відповідно до пункту 8 « Положення про конкурсний відбір на посаду керівника відокремленого структурного підрозділу «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» до списку кандидатів на посаду директора коледжу внесено Павлюка Бориса Степановича та Шипітку Бориса Івановича.

Відбулись збори трудового колективу, на яких майбутні виборщики мали змогу почути виступи кандидатів на посаду директора коледжу, їх бачення стратегії розвитку навчального закладу на найближчі п'ять років.

Почергово було вислухано виступи;

Павлюка Бориса Степановича

Шипітки Бориса Івановича

Присутні мали можливість поставити запитання до кандидатів на посаду директора колледжу.

Активну участь у роботі зборів в онлайн-режимі взяли Оксана ЛеонідівнаТонха, голова Наглядової ради, декан агробіологічного факультету, доктор сільськогосподарських наук, професор, Олександр Володимирович Санченко, начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання, кандидат технічних наук, Микола Васильович Михайліченко, начальник відділу кадрів НУБіП України, кандидат педагогічних наук, доцент.

У своїх виступах представники університету акцентували увагу на питаннях розвитку Заліщицького коледжу на найближчу песпективу, побажали успішного виконання завдань, які стоять перед колективом та успішного проведення виборів директора коледжу, висловививши готовність співпраці з новообраним керівником, якому довірить цю посаду трудовий коллектив.

На завершення зборів ведучий, голова профспілкового комітету коледжу Ігор Ярославович Книш процитував слова карпатського мудреця, який прожив 104 роки Андрія Ворона; «Ніколи не завершиться твій шлях, якщо будеш кожного дня просуватися вперед, стаючи більш умілим, ніж учора і сьогодні. І при цьому будеш пам'ятати про свої недоліки і не мати гордощів. Ніколи не думай, що ти досяг успіху. Смиренно йди до кінця. Перемагай не інших, а себе. Людяність – це коли ти ставиш себе на місце інших і враховуєш у першу чергу їх інтереси.»

Тож побажаємо майбутньому переможцю виборів директора коледжу завжди пам'ятати ці мудрі слова та керуватися ними у своїй діяльності.

Юрій ВІЙТИК

: