Search

Якісне проведення Дня відкритих дверей наприкінці навчального року – успішний старт нового!

Якісне проведення Дня відкритих дверей наприкінці навчального року – успішний старт нового!

В рамках предметного тижня комп'ютерних систем і мереж викладачами циклової комісії було підготовлено День відкритих дверей. Хоч він проводився в режимі «Онлайн», проте коледж було представлено всегранно та у багатоспектральній палітрі. Професійно підготовлені відеосюжети та виступи наживо із демонстраціями презентаційних матеріалів дали змогу віртуально побувати у стінах нашого славетного навчального закладу, познайомитись із багатьма викладачами, почути розповіді студентів, які навчаються, та відгуки випускників минулих років навчання.

На початку зустрічі слово мав директор коледжу Борис Степанович Павлюк, який розповів про переваги навчання в Заліщицькому фаховому коледжі та гостинно запрошував бажаючих до нас в гості на очну екскурсію. Слід зазначити, що після таких заходів, учні шкіл дійсно виявляють бажання приїхати і ще раз переконатись у правильності свого вибору, пересвідчитись в тому, що картинки із чудовими краєвидами на фото- та відеопрезентаціях направду були саме із цього чудового місця. Практика показує, що профорієнтаційна робота колективу є вкрай важливою, адже це дійсно допомагає учням визначитись із вибором. Належно представлена та чи інша спеціальність, відгуки випускників минулих років, показ аудиторного фонду, матеріально-технічної бази, знайомство із педагогічним колективом - все це наповнює умовну шальку терезів, яка кудись повинна перехилитись вже цьогоріч влітку для багатьох учнів шкіл.

Не пройшла зустріч і без запитань, на які давали відповіді присутні модератор зустрічі, викладач циклу дисциплін інформатизації, голова студентської профспілкової організації Зубик Іван Михайлович, відповідальний секретар приймальної комісії Перит Валентина Володимирівна та члени дирекції.

Треба відзначити високопрофесійну роботу всього педагогічного колективу із учнями шкіл, адже на заході було майже 100 гостей. Особливо хочемо висловити слова вдячності батькам учнів, які цікавляться нашим закладом освіти, умовами вступу, проживання та побуту, можливостями для дозвілля своїх дітей в стінах коледжу. Сподіваємось, що вони зроблять правильний вибір, а цей вибір – Відокремлений структурний підрозділ Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України!

До зустрічі в коледжі, дорогі абітурієнти!

Викладачі циклової комісії

комп'ютерно-інженерних дисциплін

: