Search

Проведено захист курсових робіт

Проведено захист курсових робіт

Курсова робота — вид самостійної навчально-наукової роботи з елементами дослідження, що виконується студентами  протягом семестру з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань, одержаних за час навчання та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання.

Студенти 35-Е групи спеціальності 051 «Економіка» в цьому навчальному семестрі виконували курсові роботи з дисципліни «Планування і організація діяльності підприємств».

Основною метою написання курсової роботи з даної дисципліни є застосування теоретичних і набуття практичних навичок, методики планування, раціональної організації та підвищення ефективності виробничої діяльності підприємств.

Завершальним етапом написання курсової роботи є її захист. Захист курсової роботи проводився перед комісією у складі голови Сопилюка М. В., та керівника курсової роботи Холодило О. І. Під час захисту студенти продемонстрували результати застосування теоретичних знань і практичних навиків, пов'язаних із тематикою курсової роботи, вміння робити розрахунки, обґрунтовувати вибір рішень та формувати завдання планування і організації діяльності підприємств.

Студенти групи в процесі захисту курсових робіт засвідчили, що навчання протягом трьох років не пройшло для них даремно, і вони отримали ґрунтовну базову підготовку до майбутньої професійної діяльності. Тож можна сказати, що перший крок до початку трудової діяльності зроблено.

Цьогорічним випускникам, в прагненні стати кваліфікованими спеціалістами, на цьому не потрібно зупинятися, а наполегливо йти до досягнення своєї мети – стати справжніми фахівцями в галузі економіки, які б відповідали вимогам сучасного економіста.

 

Олександр ХОЛОДИЛО, керівник курсової роботи,

викладач економічних дисциплін

: