Search

На порядку денному-контроль за освітнім процесом

На порядку денному-контроль за освітнім процесом

Проведено чергове засідання методичної ради коледжу. Темою обговорення учасників засідання стали результати контролю за організацією освітнього процесу в коледжі та дотриманням виконавської дисципліни.

Це питання порядку денного ґрунтовно було проаналізовано у виступі Михайла Сопилюка, заступника директора з навчальної роботи. Насамперед, він проаналізував перелік положень, на основі яких організовується система контролю.

Були визначені основні об'єкти контролю та посадові особи, які його здійснюють.

У виступі було повідомлено про примірні норми контролю на навчальний рік та названо документацію, в якій проводиться фіксація проведених контрольних дій. Особлива увага у виступі Михайла Васильовича була надана аналізу освітнього процесу в умовах дистанційного навчання. Зокрема було проаналізовано такі позиції як:

Кількість активних курсів;

Активність створення публікацій;

Кількість активних користувачів;

Активність в мобільних пристроях;

Обсяг використаної пам'яті;

Стан відвідування занять.

У виступі було проаналізовано результати контролю оцінювання успішності студентів, дані показників успішності за результатами зимової сесії на технологічному та економічному відділеннях.

Учасників засідання методичної ради було ознайомлено з результатами контролю якості проведення навчальних занять та роботи предметних гуртків. У виступі заступника директора з навчальної роботи було проаналізовано стан виконання заходів плану роботи коледжу в частині навчальної роботи.

Виступ Михайла Сопилюка супроводжувався мультимедійними презентаціями –таблицями, графіками, діаграмами, які яскраво і глибоко його доповнили.

Суттєві пропозиції прозвучали у виступі Бориса Павлюка, директора коледжу, який вступним словом відкривав засідання методичної ради та підсумовував його.

На завершення роботи методичної ради були прийняті відповідні рішення, одностайно підтримані учасниками засідання.

Юрій ВІЙТИК

 

 

: