Search

Війна зламала стіни, але не зламала головного

Війна зламала стіни, але не зламала головного

Цьогоріч усе не так. Сьогодні наша країна відчайдушно захищає свою землю та народ від російської навали. Війна зламала стіни, але не зламала головного, бо любов до коледжу неможливо зруйнувати.

15 років… Зустріч з випускниками спеціальності « Прикладна екологія», агрономічного відділу 2007 року випуску відбулася в стінах нашого ВСП « Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України». Зустріч пройшла без масових урочистостей, але тепла та особлива по-своєму! Розпочалася вона хвилиною мовчання за загиблими на російсько-українській війні.

З привітальним словом до випускників звернувся директор коледжу Павлюк Борис Степанович а також куратор групи Сідоров Аркадій Іванович. Випускники пригадали свої студентські роки.

Із захопленням переглянули фото-альбоми, зателефонували своїм одногрупникам, які з певних причин не змогли прийти… Шкода, що не всім вдалося приїхати. Багато за кордоном, в декого були поважні обставини, а в інших можливо просто не було причини. В будь-якуму випадку не проблема зустрітися в інший час або ще раз, головне бажання.

Такі щирі моменти – це все що ми маємо! Якими б вони не були – радісними чи сумними, життя збігає, залишаючи спогади, але пам'ять береже все найдорожче. Чекаємо нових зустрічей у стінах коледжу.

Вистоїмо! Переможемо! Відродимось! І станемо ще сильнішими, кращими! Все буде Україна!

Інформація надана Аркадієм СІДОРОВИМ

: