Search

В Заліщицькому фаховому коледжі-поповнення

В Заліщицькому фаховому коледжі-поповнення

У ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім..Є.Храпливого НУБіП України» відбулися організаційні збори новоприйнятих студентів.

Всі вони разом з батьками зібрались в актовому залі коледжу.

Присутніх в залі щиро привітав директор коледжу Борис Павлюк. Він акцентував увагу на дотриманні правил поведінки в умовах воєнного стану та протиепідемічних заходах. Про готовність навчального закладу до освітнього процесу, познайомив учасників зборів з членами адміністрації та іншими посадовими особами , побажав новоприйнятим студентам успішного навчання.

Завідувачка економічним відділом Лариса Стрільчук  ознайомила присутніх про особливості навчання в коледжі, основні вимоги до студентства, навчальну роботу, роботу бібліотеки, предметних гуртків та секцій.

Заступник директора з виховної роботи Ігор Книш у своєму виступі відзначив великі можливості для всебічного розвитку студентів в коледжі, акцентувавши увагу на необхідності дотримання основних вимог до студентів, правил співжиття в гуртожитку, раціонального проведення вільного часу, порядку поселення в гуртожиток.

Завідувачка їдальнею Галина Клочко ознайомила студентів та їх батьків з особливостями організації харчування студентів у їдальні коледжу.

Були представлені куратори груп: Артур Червоняк, Наталія Сидорчук, Світлана Симака, Тетяна Міщук які у своїх аудиторіях провели години куратора для студентів 1-х курсів та їх батьків.

 

 

 

 

У бібліотеці було організовано видачу навчальних підручників. Проведено поселення студентів в гуртожиток коледжу.

Комендант студентського гуртожитку Ігор Тарасевич, вихователі Галина Посконюк та Роман .Олійнич ознайомили студентів з правилами внутрішнього розпорядку гуртожитку, умовами поселення та облаштуванням кімнат та блоків. Медсестра коледжу Марта Сирота звернула увагу новоприйнятих студентів та їх батьків на необхідність дотримання правил особистої гігієни та утримання житлових кімнат в належному санітарно-гігієнічному стані.

Першокурсники ознайомлені з порядком проведення урочистостей з нагоди Дня Знань та початку нового навчального року.

Інформацію надав Ігор КНИШ,

заступник директора коледжу з виховної роботи

: