Search

Готуємось до атестації, проводимо профорієнтаційну роботу

Засідання методичної ради

Готуємось до атестації, проводимо профорієнтаційну роботу

Під керівництвом директора Бориса Павлюка проведено чергове засідання методичної ради коледжу. Обговорено такі питання:

  1. Звіт педагогічних працівників, які атестуються, про проведену роботу в міжатестаційний період;
  2. Про результати профорієнтаційної роботи циклових комісій.

Атестація педагогічних працівників, яка проводиться кожних 5 років – важливий\ етап діяльності навчального закладу, можливість детально проаналізувати роботу викладачів, вихователів, майстрів практичного навчання, належно її оцінити, зробити певні висновки щодо можливості надання відповідної професійної категорії та стимулювати до удосконалення своєї педагогічної діяльності.

Цьогоріч на засіданні методичної ради було заслухано звіти 8 педагогічних працівників. Вони прозвітували про проведену роботу в міжатестаційний період. Головами циклових комісій та методистом коледжу було проінформовано членів методичної ради про стан підготовки атестаційних справ. Директором коледжу Борисом Павлюком, заступником директора з навчальної роботи Михайлом Сопилюком та заступником директора з виховної роботи Ігорем Книшем було висловлено ряд пропозицій щодо вдосконалення роботи педагогічних працівників, що атестуються, та необхідності дооформлення атестаційних справ. Було відзначено, що ця робота проводиться згідно плану та графіка.

На засіданні методичної ради було обговорено результати профорієнтаційної роботи циклових комісій. Попередньо за участю представників адміністрації коледжу відбулися засідання циклових комісій, на яких було заслухано звіти кожного викладача про проведену профорієнтаційну роботу в закріплених навчальних закладах (школах, ліцеях, училищах). Голови циклових комісій порінформували учасників засідання методичної ради, узагальнивши статистичні дані проведеної роботи. При обговоренні даного питання було підкреслено необхідність інтенсифікації, запропоновані нові її форми, які повинні дати необхідний результат.

Юрій Війтик

: