Search

Майбутній професійний вибір

Майбутній професійний вибір

В рамках програми ознайомлення учнів шкіл з можливостями продовження освіти та одержання спеціальності, цими днями побував в школі-ліцеї села Яблунів Копичинецької ОТГ.

Сучасне приміщення школи, її обладнання, активність і допитливість учні, зацікавленість вчителів успіхами своїх вихованців, сприяють творчій атмосфері в освітньому закладі.

В час відвідин, завдячуючи директору ліцею Дереворіз Володимиру Івановичу, заступнику директора з навчальної роботи Сигіль Наталії Михайлівні, заступнику директора з виховної роботи Бродик Галині Мирославівні, класному керівнику 9-го класу Сава Вірі Романівні ознайомився з досягненнями школи, поспілкувався безпосередньо з учнями 9-го класу.

Під час розмови з учнями про напрями фахової підготовки у ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України», зосередив увагу на особливостях вступу в коледж, умовах навчання, відпочинку, стану забезпеченості навчального закладу комп'ютерною технікою, навчальною літературою, облаштуванням житлових приміщень в гуртожитку, роботою спортивних секцій та гуртків художньої самодіяльності.

Серед питань, які цікавили учнів було: стан і розмір стипендіального забезпечення, рівень та якість роботи спортивних секцій, можливості одержання робітничих професій та продовження навчання в університетах.

В процесі спілкування з учнями, класним керівником та членами дирекції школи прийшли до спільної думки про необхідність інформування і батьків про наш коледж та перспективи навчання.

Висловлюю вдячність за сприяння в ефективності даної роботи з учнями ліцею дирекції та класному керівникові.

Переконаний, що дана форма роботи є взаємокорисною для наших освітніх закладів.

Володимир ГЛОВА,

викладач коледжу

: