Search

"Ми відкриваємо Європу разом"

Тиждень англійської та німецької мов

"Ми відкриваємо Європу разом"

Ми відкриваємо Європу впродовж тривалого періоду. Сьогодення українцям кинуло челендж. Це призвело до чисельної еміграції громадян України до Європи і не тільки.

Процес зміни місця проживання для когось стане мандрівкою в один кінець. Життя в нових обставинах презентує труднощі, які є звичними для homo sapiens. Хтось відкриє в собі нові здібності і завойовуватиме місце під сонцем у "новому світі". І це нормально. Студенти нашого навчального закладу виявляють зацікавленість до пізнання інформації про Європу. Частина наших студентів через військову агресію вже встигли побувати в різних країнах, які гостинно відкрили двері українцям. Актуальність вивчення іноземних мов набирає оберти.

Заліщицький фаховий коледж надає такі можливості. Попри програмне вивчення англійської мови в коледжі є додаткова опція. Бажаючі можуть займатись вивченням англійської мови, відвідуючи секцію гуртка "Мовознавець". І не біда, що зустрічі відбуваються в online форматі. Тепер завдяки діджитал технологіям такі зустрічі проходять без перешкод. Навчання та тренування для наших студентів є цікавим. Молодь з ентузіазмом опановує інформацію в Інтернет контенті, а спілкування з викладачем через камеру монітора є звичним і, водночас, інтенсивнішим, ніж зустрічі offline. Студенти звертаються з проханням про допомогу: " А можете послухати, чи я добре вимовляю слова, чи правильно читаю, чи правильно виконане завдання з граматики?". Звичайно, це приємно. У професії викладача не може бути випадковості. Ти любиш свою роботу - допомагати іншим. Інакше, ти не вчитель.

Задоволення мати студентів, які переслідують мету вивчати іноземну мову. Місце України у великій європейській родині. Про це кращі студенти- учасники секції гуртка "Мовознавець" говорять нам у своїх коротких доповідях, які вони презентують на відео. До Вашої уваги, шановні колеги та гості нашого сайту, виступи студентів: Мисевича Василя (32 група), Бортник Ангеліни (35-Е група), Угринюк Марії (31 група), Магеровського Владислава (31 група), Радик Аліни (14 група), Кузьми Ростислава (14 група).


Світлана ОСАДЧУК, викладачка англійської мови коледжу

: