Search

Підтримка роботодавців – важлива складова підготовки фахівців

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Наша щира подяка!

Підтримка роботодавців – важлива складова підготовки фахівців

Якісна підготовка фахівців за освітньо-професійною програмою 201 «Агрономія» суттєво залежить від тісної співпраці з майбутніми роботодавцями для наших випускників. Саме такими є давні партнери коледжу – господарства, які професійно займаються розвитком садівництва в нашому регіоні. Їх участь в освітньому процесі реалізовується не тільки через участь у конференціях, виставках, Днях поля і саду, практичних заняттях для студентів у промислових садах. Роботодавці долучаються і до дієвої підтримки удосконалення матеріально-технічної бази підготовки фахівців.

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердив керівник ФГ «ЯНІС» Анатолій Гнатович Чорний, який проживає в Чернівецькій області, село Шилівці, Хотинського району.

З метою розвитку фахової підготовки він благодійно надав нашому коледжу 50 саджанців яблуні.

Крім того студенти нашого коледжу мають можливість проходити технологічну практику на цьому підприємстві. Слід зазначити, що нам приємно жити і працювати з людьми , які вболівають за долю майбутніх спеціалістів. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.

Шановний Анатолію Гнатовичу, ми щиро вдячні за цю безкорисну допомогу нашому коледжу. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто на них чекає . Упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто саджанці , а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Виступ Анатолія Гнатовича на конференції в Заліщицькому коледжі

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров'я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашого навчального закладу .

Роман АНДРУСИК, завідувач технологічним відділенням коледжу

: