Search

Сучасні тенденції у зберіганні сільськогосподарської продукції

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Сучасні тенденції у зберіганні

сільськогосподарської продукції


За сприяння дирекції коледжу була проведена екскурсія зі студентами 32, 42 груп спеціальності «Агрономія» технологічного відділення на ПП «КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД – ЗАЛІЩИЦЬКИЙ» м.Заліщики. Основний вид діяльності: вирощування зернових культур (крім рису), бобових, насіння олійних культур, картоплі, моркви, буряка, цибулі.

Сад – 35 га яблунь, 22 га персик ( 4 га саджанців висаджено, решта на осінь).

Екскурсію провів директор Іван Володимирович Леник, який розповів студентам про сучасні стаціонарні сховища зі спеціалізованою системою підтримування режиму зберігання, з автоматичним регулюванням температури, складу повітря, вологості. Овочесховище для загрузки продукції на 2922,2 м² - 21 камеру (10 камер з РГС та 11 камер звичайних з об'ємом - 3 тис. тонн овочів). Збудовано нове сховище, яке розраховане на зберігання 3 тис.тонн продукції.

Студенти ознайомилися з технологічними процесами на виробництві; із товарною обробкою та розміщенням продукції; сучасною сільськогосподарською технікою.

Учасникам екскурсії працівники підприємства вміло продемонстрували поєднання прогресивних способів зберігання з добре перевіреними, традиційними.

Студенти з цікавістю сприймали інформацію, були активні, задавали питання і отримували відповідь.

Надзвичайно важливо у процесі навчання підкріплювати свої знання практичним розумінням.


Галина Фреяк, Іван Гулько, викладачі коледжу

: