Search

Засідання приймальної комісії

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

ЗАСІДАННЯ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ


11 квітня відбулось чергове засідання Приймальної комісії ВСП Заліщицький ФК імені Є.Храпливого НУБіП України на якому обговорили основні особливості вступної кампанії 2023.

Обговорено Правила прийому на навчання до Відокремленого структурного підрозділу «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України» в 2023 році, розроблених відповідно до Порядку прийому на навчання до закладів фахової передвищої освіти в 2023 році, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 15.03.2023 за №277, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28 березня 2023 року за №518/39574.

Розглянуто та схвалено розроблені Положення про апеляційну комісію, Положення про порядок проведення вступного випробування у формі співбесіди, Положення про консультаційний центр, Положення про розгляд мотиваційних листів ВСП Заліщицький ФК імені Є.Храпливого НУБіП України.

 

Обговорено орієнтовані вимоги до складання мотиваційного листа абітурієнта для вступу до ВСП Заліщицький ФК імені Є.Храпливого НУБіП України у 2023 році.

Обговорено роботу структурних і функціональних підрозділів Приймальної комісії, зокрема предметної екзаменаційної комісії, комісії по проведенню співбесіди, комісії з розгляду мотиваційних листів, апеляційної комісії. 

Проаналізовано стан проведення профорієнтаційної роботи.

Визначено першочергові завдання з організації вступної кампанії 2023.


Ольга ГАЛАЙДІДА, відповідальний секретар приймальної комісії

: