Search

Вітаємо переможців гри з англійської мови «PUZZLE»!

Вітаємо переможців гри з англійської мови «PUZZLE»!

З метою залучення більшої кількості студентів до вивчення англійською мови у позааудиторний час у ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України» було проведено Всеукраїнську гру з англійської мови «PUZZLE». Конкурс відбувся за декілька днів напередодні повномасштабного вторгнення в Україну і, нажаль, ситуація не дозволяла надіслати роботи організаторам у Київ. Як тільки це стало можливим, ми отримали результати і відзнаки студентам, які найкраще продемонстрували свої знання лексики та граматики англійської мови, а також культурних та історичних пам'яток англомовних країн.

У конкурсі взяли участь 20 студентів І та ІІ курсів. Координатором гри у коледжі були викладачі іноземних мов Завінська О.М. та Осадчук С.Б.

Всеукраїнська гра «PUZZLE» проводиться щорічно, її основним завданнями є формування в учасників сталої зацікавленості англійською мовою, літературою, історією; надання учасникам можливості змагатися в міжрегіональному масштабі, не виїжджаючи зі свого міста; можливість проявити себе і отримати призи.

За результатами конкурсу дипломами І місця на Всеукраїнському рівні та призами відзначені студенти: Андрусик Денис та Дубець Петро (22 група) та дипломами ІІІ місця: Кульба Вадим (22 група) та Бортник Ангеліна (35Е група).


Щиро вітаємо переможців і бажаємо не зупинятись на досягнутому!

На превеликий жаль, в зв'язку з повномасштабною військовою агресією Оргкомітет не проводив Всеукраїнську гру з англійської мови «PUZZLE» цього року! Але ми обов'язково зустрінемося після нашої ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!

Ольга ЗАВІНСЬКА,
викладач іноземних мов

: